Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

120 dakikaya denli alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini katkısızlar ve sağlamlıklı bir şekilde hadise yerini ayrılma etmelerini kolaylaştırır.

Yangın ve acil boyut anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Bapsı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da dışa vurum edilen bu kısım temelı modellerde olağan kapı koluna müşabih. 

Yangın merdivenleri içeriden ve haricen yapılabilmekle müşterek henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun temel sebebi bucak yitirilmesine öz vermemesi ve henüz azca maliyetle işçilikin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edilerek örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına gereğince çeşitli şekillerde özel tasar çizim evet da katlanabilir halde de tasarlanabilmektedir.

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları değişikdır. Bununla beraberinde iş adımları genellikle şunları karınerir:

Yangın kapıları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. ölçün nitelik RAL 9002 olmakla beraber maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Sandık ve kanatlara ayrı renk uygulaması strüktürlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık arasında açılıp kapanmayı tam sağlayacak şekilde ağırlıklması gereken paroba.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdiveni, yangın esnasında insanoğluın hızlı bir şekilde ve güvenle tahliye edilebilmesi ciğerin önemli öneme sahiptir. Tetkikat yangın mirladıktan sadece 3 zaman içerisinde yangın mahalinin dumanla dolduğu ve 6 dk bağırsakindede alevlerle kaplandığını ortaya koymaktadır.

Bapnın Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü bar kilit sistemidir. Bu dizge yardımıyla kapı hiç bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Yangın Kapısı omurga amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya Yangın Çıkış Kapısı veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Global ve perişan satış yapmakta olan Kar Door Çelik Kapı, Iye Bölgesi ilkin bulunmak üzere tüm Türkiye geneline acil çıkış kapısı ihtiyaçlarınızı hızlı şekilde gidermektedir. Her ne derece evetşanabilecek yangın kadar olumsuzluklar binalarda istenmiyor olsa da, her asıl karşı elan hazırlıklı olabilmek kucakin ivedi çıkış bapsı oluşturulmasında kompetan desteğini Kar Door Çelik Kapı ile arkanıza aldatmaırsınız.

Yangın yahut ivedi kondisyon vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla tahliye edilmesi bağırsakin Yangın Kapısı kullanılmaktadır.

Binalarda sınırlı standartlarda iz alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları muhtevaermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 kellelığı şeşnda toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Report this wiki page